Кралското семейство на Монако се увеличава с още един член, пише "People".

Луи Дюкре, синът на принцеса Стефани от Монако, и внук на Грейс Кели, и съпругата му Мари Шевалие очакват първото си дете. Те споделиха новината със симпатична публикация в Инстаграм в сряда с надпис на бандана на кучето си: "Скоро ще стана батко". 

"Едно приключение е на път да започне", надписаха те към снимката.

Кученцето, наречено Палачинко, е вярна компания на Мари и Луи в много приключения, документирани на техните страници в мрежата. Мари изрази любовта си към своя домашен любимец през 2019 г.:

"От първия ден, в който се срещнахме, прекарвайки деня във влака, за да върнем това малко момче у дома, от Париж до Монако, знаехме, че животът ни никога няма да бъде същият. Това момче ни даде толкова много щастие и нямаме търпение да прекараме още толкова много години заедно. Обичаме те - мама и татко".

 

Луи и Мари, които са връстници, се запознаха в нощен клуб в Кан през 2011 г. и откриха, че са съученици в близкия бизнес колеж. И двамата описват историята като "любов от пръв поглед".

Стефани има и две дъщери - Полин и Камий. 

Embed from Getty Images

Луи и Мари, и двамата на 29 години, се ожениха през юли 2019 г. Те имаха гражданска церемония, последвана на следващия ден от църковна в катедралата, където е била историческата сватба на бабата и дядото на Луи — Грейс Кели и принц Рение II, през 1956 г.

Embed from Getty Images