Въпреки че децата са възможно най-големият дар, който човек може да получи през живота си, майчинството със сигурност не е лесно начинание... Навярно всяка жена с потомство би потвърдила това становище, а после веднага би подчертала, че все пак любовта на нейните наследници напълно компенсира безсънните нощи, многобройните тревоги и положените грижи, коствали ѝ първите години след раждането.

Може би именно тази несравнима обич е причината, заради която Приянка Чопра иска да премине през това вълнуващо преживяване повече от веднъж, и по-точно - цели 11 пъти. Ако реши да реализира плана си, актрисата ще влезе в пряка конкуренция с бившия български евродепутат Николай Бареков, който преди почти 2 години обяви решението си, че ще бори демографската криза в у нас, правейки наследници, и няма да спре, докато числеността им достигне броя на играчите в един футболен тим. Към днешна дата той има общо пет "кандидат-спортисти" - 4 момчета и 1 момиче.

Вижте снимки на Ник и Приянка >>

Очевидно индийката, минала под венчилото с Ник Джонъс през декември 2018 г., мисли точно като нашия журналист, тъй като в скорошно свое интервю за в. "The Sunday Times" тя сподели, че желае да има голямо семейство, което сравни с... отбор по крикет.

"Искам толкова деца, колкото мога да имам. Може би колкото са играчите в един отбор по крикет. Не съм сигурна", заяви пред изданието звездата от сериала "Куантико".

В разговора тя каза, че с мъжа ѝ са по-влюбени от всякога, без значение от разликата в годините им, нито пък различните култури, от които произхождат.

"Тези неща по никакъв начин не са пречка за нас. Истината е, че Ник се чувства абсолютно в свои води в Индия. Хората във връзка трябва да разберат навиците и интересите на своя партньор, да приемат съюза като приключение, а не изпитание. В нашия случай това не бе трудно", разказва тя.

Месеците на изолация заради коронавируса, също не са били проблем за тях.

"Карантината и социалната дистанция ни дадоха възможността да прекараме повече време заедно. Благодарна съм за него, тъй като по принцип нашите кариери често ни разделят", откровена е носителката на титлата "Мис свят" за 2000 г.

И двамата артисти имат изключително натоварен график, който в нормалното ежедневие често им пречи да се виждат толкова пъти, колкото искат.

"Успокояващо е да намериш човек, който знае през какво преминаваш. Въпреки начина, по който хората гледат на мен, аз съм просто едно момиче, опитващо се да живее живота си по възможно най-добрия начин и съм щастлива, че имам партньор, който ме разбира", казва Чопра.

Неотдавна ET Online съобщи, че съпрузите обмислят скоро да работят в насока за бебе.

"Те постоянно говорят за деца, при това в близкото бъдеще", споделя източник на медията.