Актрисата Радина Кърджилова роди втория си син Йоан в пловдивска болница вчера сутринта. Само няколко часа след раждането на бебето, тя сподели мила снимка с момченцето си в своя Инстаграм профил.

Вижте кадъра >>

"Добре дошъл, приказен Йоан", гласи част от поста на щастливата майка в мрежата.

На снимката Кърджилова нежно е прегърнала новороденото си бебе, което е със синя шапчица на главата.
Радина благодари на екипа на болницата, както и на всички свои последователи в социалната мрежа, които я засипаха с поздравления и хубави пожелание по повод раждането на второто ѝ момченце. Сред тях са и известните актриси Койна Русева и Силвия Петкова.

Актрисата се чувства добре, бе споделено вчера от болницата, в която тя роди, но има нужда от почивка, както пък става ясно от последния пост на Радина в социалната мрежа.

Кърджилова и половинката ѝ Деян Донков са родители и на 4-годишния Христо, който, както бе споделила Радина, е бил много нетърпелив да посрещне малкото си братче.

Снимка: Официален профил в Instagram

Йоан е третият син на Деян Донков. Актьорът има и едно момче - Деян, от връзката си с актрисата Анастасия Ингилизова, който е на 15 години.

Радина и Деян бяха силно развълнувани за раждането на най-малкия си син и предварително бяха споделили решението си, че ще го кръстят Йоан. По-голямото им момче Христо е кръстен на бащата на Радина - художника Христо Кърджилов.

Радина Кърджилова с Деян Донков и сина им Христо

Снимка: Официален профил в Instagram