Актрисата Ралица Паскалева и любимият ѝ Теодор Салпаров заминаха на романтично пътешествие в Доминиканската република.

Вижте снимки на Паскалева и Салпаров >>

Семейството продължава с далечните дестинации. След като преди десетина дни актрисата и волейболистът отидоха на хаджилък и кръстиха сина си Максим в Йерусалим, сега двойката замина на екзотично пътуване в Пунта Кана, откъдето публикува кадри.

Както всички знаем, забавното във всяко едно пътуване не е само достигането до желаната дестинация, а и самият път. Така е било и за Ралица и Теодор. Те са има ли възможност да влязат в пилотската кабина на самолета, както и да се снимат с екипажа на полета си до Париж.

Вижте тази публикация в Instagram.

Charles de Gaulle airport. Paris / France След като кацнахме на летището в Париж за прикачване на дългия ни полет , екипажът на Air France ни разреши да влезем в пилотската кабина на самолета ! До този момент никога не бях виждала как изглежда тя на живо иии се чувствах като в космически кораб!Благодарим от сърце на капитан Gregoire и неговия копилот Romain, че задоволиха това наше любопитство! Olivier, Leila, Bruno благодарим и на вас за усмивките и положителната емоция! Следваща стъпка Punta Cana, Dominican Republic #AirFrance#FranceIsInTheAir#FlyingBlue RalitsaPaskaleva

Публикация, споделена от Ralitsa K. Paskaleva (@ralitsapaskaleva) на

Във френската столица двойката се е отдала на романтика, тъй като престоят им е бил доста дълъг и са имали време да с разходят из нощния град на любовта и да насладят на гледката на Лувъра и на блещукащите светлинки на Айфеловата кула.

След тези страхотни преживявания двойката вече е на брега на океана, където се любува на разкошните гледки и усамотението си далеч от дома.