Ръсел Кроу се появи в доста небрежен вид на червения килим за премиерата на "The Loudest Voice" в Ню Йорк. Сериалът, състоящ се от седем епизода, стартира на 30 юни, а Ръсел Кроу се превъплъщава в ролята на бившия шеф на Fox - Роджър Ейлс.

Вижте снимки на Ръсел Кроу >>

55-годишният актьор е облечен в черна тениска с поло яка, тъмносини дънки и спортно също в синьо. Носи и черни очила, в тон с обувките му, с които позира за снимки на червения килим, пише Дейли мейл.

Сериалът "The Loudest Voice" проследява как Айлс се превръща в един от основните лидери, които помагат за реформирането на републиканската партия в това, което е днес. Ще наблегне на важни моменти от живота му, включително отношенията му с политици и световни лидери, както и на сексуалните обвинения срещу него, които слагат край на управлението му.

Във филма, наред с Ръсел Кроу, участват Наоми Уотс, Сиена Милър, Сет Макфарлан и други.

Историята на Роджър Ейлс ще бъде разказана и на голям екран във филм, който трябва да излезе през декември месец, но все още няма заглавие. В него обаче няма да участва Ръсел Кроу, а Джон Литгоу в ролята на Ейлс, както и актрисите Никол Кидман и Чарлийз Терон.