Тази сутрин в Дания се е разбил и е избухнал в пламъци самолетът на Пинк. За щастие певицата не е била на борда по това време. На мястото на инцидента веднага са се отзовали екипи на спешна помощ.

Вижте снимки на Пинк >>

След десетте пътници в самолета е бил мениджърът на звездата, както и три члена на екипа ѝ. Всички те са успели да излязат от летателния апарат невредими, съобщава в. "Метро".

Скрийншот: Метро/Epa

Самолетът е летял от Осло, Норвегия, където бе предният концерт на Пинк вчера вечерта. След инцидента самолетът е бил извозен с камион.

Концертът на Пинк в Дания, който трябва да се състои в сряда не е отменен и звездата ще пее на стадион Каса Арена Хорсенс. Певицата в момента провежда европейската част от световното си турне "Beautiful Trauma". На 9 август е концертът ѝ в Германия, а на 11 в Холандия, след което се завръща в САЩ.

Скрийншот: Метро/AP

Наскоро майката на две деца Пинк публикува снимка в своя Инстаграм профил, на която се вижда как боядисва косата на дъщеря си Уилоу, след като се обяви в подкрепа на друга певица Джесика Симпсън, която позволила на дъщеря си да си боядиса косата и бе нападната от много хора за това свое решение.