Райън Рейнолдс винаги има време да дразни съпругата си Блейк Лайвли, дори на рождения ѝ ден. И тази година не беше по-различна, пише People.

Всичко започна по-рано тази седмица, когато 44-годишният актьор сподели в TikTok видеоклип, на който пее хитовия сингъл на Марая Кери "Fantasy" от 1995 г. - песен, която се отличава с видно място в новия му филм "Free Guy".

Малко по-късно самата Марая Кери направи дует с актьора отново през TikTok.

Вижте видеото ТУК>>>

Е, в сряда Рейнолдс сподели вълнението си от признанието на певицата за неговия видеоклип, като отново публикува видеото на своята история в Instagram и го нарече "Любимото ми нещо, което някога се е случвало на 25 август".

Скрийншот: Instagram

Рожденият ден на Лайвли? Да, той е на 25 август.

Както обикновено прави с много от шегите на Рейнолдс в миналото, Лайвли не отрази и този заядлив коментар, а вместо това отпразнува своя рожден ден, като сподели пожеланията от приятели и фенове в нейните Instagram Stories.

Тя и Рейнолдс се срещат през 2010 г., когато участват заедно като водещи в Green Lantern. Връзката им започва година по-късно. Заедно имат три дъщери: Джеймс, Инес и Бети.

Снимка: AP/БТА

Двойката е известна с това, че се "тролва" в социалните мрежи. А наскоро двамата отпразнуваха десетата годишнина от първата си среща, като се върнаха в ресторанта, където започна любовната им история.