Риана позира гола до кръста - в лилави боксерки от модната си линия бельо "Севидж Екс Фенти" и разпространи снимката в Инстаграм.

Вижте снимки на Риана >>

Към бельото 32-годишната певица е добавила бижута в тон - огърлици, гривна и пръстен с аметисти.

Към снимката, направена край басейн, тя добавя цитат от песен на ямайския диджей Попкаан "Не искам да носиш бельо довечера за мен, момиче".

Снимката привлече вниманието на няколко знаменитости, които побързаха да похвалят Риана колко добре изглежда. Сред тях са фотографът на знаменитости Майлс Дигс и модният дизайнер Хейдън Уилямс. Кадърът е харесан от повече от 9 000 000 от последователите на певицата в социалната мрежа.

Риана продължава да рекламира своята модна марка, макар че преди седмица бе съобщено, че тя ще спре "Фенти". В официална информация на информационните агенции тогава бе съобщено, че собственикът на "Луи Вюитон" - конгломератът Ел Ве Ем Аш (LVMH) и певицата Риана са се договорили да прекъснат дейността на модната марка "Фенти" по-малко от две години след създаването ѝ. Причините за паузата в дейността на "Фенти" не се посочват. След голямото откриване и дебютната колекция изявите на марката бяха скромни, без сериозен маркетинг, дори и преди пандемията от Covid-19.