През последните пет години животът на Рита Ора е въртележка от емоции, а музиката, която прави е нейната терапия.

В период на трудни моменти, 32-годишната певица разказа пред в. "The Sun", че е сключила договор с продуцентска къща, знак за едно ново начало, но и също така разказа как е намерила своя любим в лицето на 47-годишния режисьор Тайка Уайтити.

Преди обаче да завърши приказката със щастлив край, Рита е излизала с артисти от ранга на Калвин Харис, Травис Баркър и A$AP Rocky. Пред "The Sun" и преди Тайка тя разкри, че макар да е имала връзки се е чувствала "самотна и почти се е отказала от любовта".

Като терапия за несполучливите си любови Рита се обръща към музиката, както и към редовни едночасови терапевтични сесии, за да си помогне да намери отново искрата. Вместо да се крие зад двусмислени метафори, тя използва изненадващо суровия си и уязвим трети албум "You & I", за да сподели как се е чувствала, опитвайки се да промени това как я вижда света. По нейни думи за изданието, й е писнало да гледа как мечтата й я изживява някой друг, а именно - брак и семейство. "Няколко мои приятелки бяха казали, че или са бременни или ще се омъжват."

Но именно тези моменти й служат за вдъхновение. "Пишех за нещата, през които преминавах."

Въпреки че преди не е получила това, което имат приятелките й - брак и семейство, то сега има поне първата част. Рита и Тайка се венчаха миналото лято на скромна церемония. 

"Сега се чудя... защо изгубих част от себе си, която толкова упорито се опитваше да угоди на всички?"

Макар да настоява, че не може да бъде по-благодарна за живота, който има на този етап, Рита - за която се говори, че е натрупала състояние на стойност 20 милиона паунда - иска да подчертае, че светът около нея да се е променил и тя все още е момичето от Западен Лондон, което отчаяно се опитва да пробие.     "Не съм се променила, дори и да виждате всички тези модни тоалети и луди неща".

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images