Британската певица Рита Ора е избрала България за мястото, където да снима новия си видеоклип. Тя вече е отлетяла за нашата страна и не планира да се връща в Лондон до края на годината, пише в. "Метро".

Вижте снимки на певицата >>

Таблоидите стриктно следят местоположението на родената в Косово певица, след като два пъти тя се забърка в скандали, че нарушава грубо ограничителните мерки заради коронавируса.

Първо не спази 14-дневната карантина за пристигащи във Великобритания, след като пътува до Египет. След това направи парти за 30 души по случай 30-ия си рожден ден, докато страната бе в национална блокада.

Тайното събиране обаче бе разкрито от полицията. Рита Ора се извини публично за грешната си преценка да го организира и предложи да плати 10 000 паунда глоба. Според нейни близки тя иска да отдели време за размисъл за всичко, което ѝ се е случило през изминалата тежка година, и да завърши новите си парчета.

По тази причина не планира да се връща в Лондон до края на годината, но не е ясно дали е избрала България и за почивка, или след снимките ще пътува за друго място. Тя вече е гостувала у нас през 2018 г., когато имаше концерт във Варна.