Роди Рич е кралят на Епъл Мюзик, след като негови песен и албум станаха най-стриймваните за 2020 г. в музикалната платформа, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

От платформата оповестиха, че Рич е отбелязал постижението с хитовото си парче "The Box" и дебютния си албум "Please Excuse Me for Being Antisocial".

Рапъри доминират челната петица за най-стриймвани албуми в Епъл Мюзик през изминалата година. Второто място след Роди Рич с "Please Excuse Me for Being Antisocial" заема Лил Бейби с "My Turn". Следват Поп Смоук с "Shoot for the Stars Aim for the Moon" и Лил Узи Върт с "Eternal Atake _ LUV vs. The World 2".

Челната петица се допълва от ритъм енд блус звездата Съмър Уокър с албума "Over It".

Втората най-стриймвана песен за 2020 г. в Епъл Мюзик след "The Box" на Роди Рич е "Blinding Lights" на Weekn'd. Следват "Dance Monkey" на австралийската певица Тоунс енд Ай, "Rockstar" на Да Бейби в сътрудничество с Роди Рич и "Life Is Good" на Фючър в сътрудничество с Дрейк.

В Топ 5 на песните с най-четени текстове за 2020 г. в Епъл Мюзик попадат "WAP" на Карди Би в сътрудничество с Megan Thee Stallion, "Dance Monkey" на Тоунс енд Ай, "Yoru ni Kakeru" на японското дуо Йоасоби, "The Box" на Роди Рич и "Pretender" на японската поп група Official Hige Dandism (Хигедан).