Свикнали сме да виждаме звездите винаги красиви и бляскави. Понякога си мислим, че те са идеални, че нямат несъвършенства и че всичко постигат лесно. Но реалността е малко по-различна. Доказва го и разказът на менекенката Роузи Хънтингтън Уайтли - половината на актьора Джейсън Стейтъм, която споделя, че по време на бременността ѝ със сина на двойката - Джак, е напълняла с цели 25 килограма.

Вижте снимки на Роузи >>

Това признание манекенката и дизайнер направи в интервю пред друга звезда - Ашли Греъм, която в момента е бременна и очаква раждането на първото си дете.

"Просто се отпуснах, разказва Роузи, това беше нещо съвсем ново и реших да видя какво ще стане. Шест месеца по-късно не можех да повярвам на очите си."

Хънтингтън Уайтли, която роди сина си Джак през 2017 г., каза, че в началото изобщо не можела да приеме новия начин, по който изглеждало тялото ѝ, но после, през последния месец от бременността дори се разхождала гола у дома. И след раждането килограмите не тръгнали надолу толкова бързо и лесно, колкото на манекенката ѝ се искало. Въпреки усилените и редовни тренировки във фитнеса, теглото ѝ не намалявало.

Тя дори започвала да съжалява за съветите, които давала на хората преди бременността, убедена, че ако тренират по три пъти в седмицата и могат да изглеждат като нея.

Осъзнала, че "не мога да казвам на хората как да се чувстват в тялото си, защото всеки има различен опит".

Около седем месеца след раждането Роузи трябвало да снима фотосесия за представяне своята марка бански костюми и била подложена на огромна критика заради начина, по който изглеждала. Тя успяла да възвърне теглото си отпреди раждането една година след появата на сина ѝ.

"Тялото на всеки човек е различно... иска ми се всяка майка да може да се фокусира върху себе си, но и върху детето си, докато достигне момента, в който се чувства отново добре, дори по-добре отпреди. Тъй като се чувствам по-добре, сега имам дори по-голямо уважение към тялото си", категорична е красивата манекенка.