Моделът Роузи Хънтингтън Уайтли показа перфектно тяло на плажа в Малибу след изолацията.

Вижте снимки >>

Бившият модел на Victoria's Secret е на 33 години и доказа, че независимо от дългия период на изолация и усилено готвене, не е изгубила прекрасната си фигура. На плажа тя показа стегнати форми в изрязан черен бански от две половини и добро настроение, тъй като усмивката не слиза от лицето ѝ, дори когато е натоварена със задължителните лопатки за ровене в пясъка, когато си с дете на плажа.

Роузи живее в Лос Анджелис със съпруга си - актьора Джейсън Стейтъм, и техния 2-годишен син Джак. Звездата, която е и част от "Трансформърс", прекара периода на изолация със семейството си в техния дом в LA. Преди месец тя бе споделила как се справя с този труден период:

"Прекарвам времето си, чудейки се как да забавляваш 2-годипно дете вкъщи, което си е истинско предизвикателство."

Снимка: Официален профил в Instagram/ Pipettebaby

Също така моделът наблягала на готвенето по книгата на Джейми Оливър, тъй като рецептите в нея имат по-малко продукти, така че не се налага да се ходи до магазина толкова често и са бързи и лесни за изпълнение. Най-вече ѝ харесвало да приготвя печено пиле, картофи и паста.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Сигурна съм, че като свърши изолацията, ще съм с няколко килограма по-тежка", бе казала манекенката и актриса.

Но сега, виждайки снимките ѝ на плажа в Малибу, сме сигурни, че готвенето и изолацията изобщо не се се отразили зле на перфектната ѝ фигура.