Вярно е, че по традиция, водеща своето начало от незапомнени времена, представителките на нежния пол неизменно се стремят да изглеждат перфектно, независимо от обстоятелствата, в които могат да се озоват. Навярно точно поради тази причина съдържанието на дамските им чанти изобилства от всевъзможни принадлежности, които винаги да им бъдат под ръка, служейки им вярно във всяка ситуация, била тя предвидена или не, помагайки им да се приведат в приличен вид. Това съвсем наскоро доказа и Джулиана Гани, която по време на раждането на втория си син е помислила за всичко, включително и за своята визия, както става ясно от снимките, публикувани в личния ѝ Instagram профил, едва няколко часа след важното събитие. На тях се вижда, че наред с щастлива усмивка, носителката на "Мис Силикон" прецизно е поставила върху лицето си и... грим.

Скоро след като първо най-близките ѝ приятели разкриха, че Гани е станала майка за втори път, самата тя реши сподели със своите над половин милион последователи в социалната мрежа щастливата вест, онагледявайки я обаче с няколко кадъра от болницата, на които присъства и втория ѝ наследник, настанен удобно в нейните обятия. Въпреки това лицето му да остава скрито от обектива. В посланието, придружаващо публикацията ѝ, тя споделя, че е щастието е сполетяло семейството ѝ на 16-и януари, точно в 12:57 часа в частно здравно заведение. От думите, които сподели, става ясно още, че бащата на детето е присъствал на неговата поява, като е стоял неотлъчно до своята любима в залата, вдъхвайки ѝ кураж.

Вижте снимки >>

Някогашната участничка в предаването "VIP Brother" разкри, че името, което са избрали за отрочето си, е Кай, което означава "океан", а предвид факта, че отрочето има големи сини очи, както тя самата отбеляза в поста си, по всички личи, че то е напълно подходящо. Всъщност идеята за него е дал първородният наследник на блондинката - Давид, който го е чул в приказка, а след като го е предложил, тя го е одобрила.

"Така той ще носи първата буквичка на баба си Катя", обяснява Джулиана, макар всъщност майка ѝ да се казва Екатерина...

Първоначално новината, че пловдивчанката повторно ще става майка, тръгна като слух през септември миналата година. Не след дълго обаче тя потвърди носещите се със скоростта на светлината твърдения, че е заченала от новия си партньор Теодор Гецов, който работи като полицай във Велико Търново. Тогава Гани сподели серия от снимки, показващи я пред фотографския обектив в елегантна черна рокля с голи рамене и цепка над коляното. Дрехата бе прилепнала плътно към нейното тяло, разкривайки извивките му, включително тази на наедрелия ѝ корем, който на единия кадър падналият в краката ѝ любим придържа с ръце, дарявайки го с нежна целувка.

В края на миналия ноември тя организира бебешко парти по случай предстоящото ѝ раждане. По онова време празненството, вдъхновено от американския обичай, познат като Baby Shower, се състоя в сладкарница, намираща се в родния ѝ град Пловдив, но в един малко по-различен, побългарен вариант, тъй като сред гостите не бяха единствено представителки на нежния пол, както всъщност повелява задокеанския ритуал.

Кратко след като разкри, че е очаква още едно дете, гостувайки в "Шоуто на Николаос Цитиридис", тя сподели, че е забременяла по време на почивката си в Египет, където по-рано бе с настоящата си половинка. Пред водещият тя и партньорът ѝ категорично заявиха, че бебето е планирано. Те също така разказаха, че са се влюбили от пръв поглед, въпреки че в онзи период, когато са застанали очи в очи, Теодор е бил в дългогодишна връзка, която не след дълго решил да прекрати, за да бъде с Гани.