Кание Уест имаше проблеми с жена си - Ким Кардашиян, след като за първи път сподели снимки от интериора на имението им през април 2018 г. в Twitter.

"Ммм, скъпи, нали имахме правило да не показваме дома си в социалните мрежи", написа от своя страна туит Кардашиян, но по-късно стана ясно, че тя се е пошегувала.

От този момент нататък семейството не спира да показва снимки на имението си за 60 милиона долара, като понякога те са доста подробни.

Вижте кадрите >>

От тях научаваме къде се хранят Кание, Ким и четирите им деца - дъщерите им - Чикаго на 2 години и Норт - на 6 и половина и синовете им - Псалм на 8 месеца и Сейнт - на 4 години. Разбираме какво има в хладилника им, какво хапват за закуска, как украсяват дома си за Коледа, какъв е декорът на имението, влизаме дори в банята на звездите, където, както ще видите, мивките са невидими. Стил, който е минималистичен, озадачаващ и навярно доста скъп.

Бялото определено преобладава и създава усещане за една почти църковно естетична атмосфера, което напълно съвпада с желанието на стопаните, решили да обзаведат дома си предимно в светли цветове.