Гордият бащата Теодор Салпаров показа за първи път новородения си син. Ралица Паскалева пък благодари за благопожеланията с кратко видео.

Вижте кадъра >>

Волейболният национал публикува нежен кадър, на който държи в прегръдките втория си син. "Най-голямото щастие на света е това същество в моите ръце и се казва Максим Теодор Салпаров!", написа волейболистът към снимката.

Ралица Паскалева пък публикува кратко видео, в което благодари за поздравленията, които са получили по случай раждането на сина им: "Искаме да благодарим на всички прекрасни хора за милите пожелания, обаждания и съобщения. Много ви целуваме и... чао!" Може би на младата майка ѝ се иска да каже още нещо, но в този момент се чува плачът на Максим и тя прекъсва видеото.

Бебето проплака за първи път преди около седмица в столичната специализирана Първа акушеро-гинекологична болница "Света София". То се роди с тегло - 3500 г и дължина 52 см. За Салпаров това е второ дете. Той има син от първата си съпруга. За Паскалева Максим е първородният син.