С официално видео от сватбата на годината Цеци Красимирова и съпругът ѝ Майкъл се похвалиха и в България. В празничния клип се виждат неконтролируеми сълзи от радост и любов в очите на младоженците и техните близки. Майкъл изненадва половинката си с прочувствен обет пред над 300 гости по време на церемонията в старовремския замък на град Сиджис, Каталуния.

Вижте снимки от сватбата >>

На брега на морето манекенката започва новия си живот на омъжена жена и мечтае края на годината да ѝ донесе и блага вест.

В клипа се вижда ясно и роклята на булката - по последен писък на модата в огромно количество снежнобели фини пера. Моделът на дизайнерката Евгения Борисова е направен така, че за вечерната програма да се превърне в къса бална рокля, подходяща за вихрещи се танци.

Неотлъчно до Цеци в живота и във видеото са сестра ѝ Даниела, както и една пораснала хубавица - дъщеря ѝ Джудит, която впоследствие хваща и част от букета. На клипа се виждат и известните гости, успели да се доберат до събитието на годината, на което присъстваха само отбрани люде. Остава да гадаем къде ще прекара медения си месец екстравагантната двойка.