Днес притесненията около новия коронавирус са повече от осезаеми, а все по-затягащите се мерки, които редица страни по света предприемат, само подклаждат масовото безпокойство. В тази тежка ситуация любовта между хората е една от най-големите опори, вдъхващи им увереност в бъдещето.

Вижте снимки >>

Именно това е осъзнала певицата Сантра, която за първи път реши да покаже новия мъж до себе си. Съвсем наскоро в своя официален Инстаграм профил тя публикува снимка с младия боксьор Кристиян Дончев, признавайки силните чувства, които изпитва към него. Изображението е заснето на тържеството след сватбената церемония на техни приятели, на която двойката бе сред гостите.

На него изпълнителката на "Без теб" носи дълга червена рокля, наподобяваща гръцка туника, с едно рамо и висока странична цепка на полата, от която се подават декоративни мотиви. 36-годишната брюнетка е завършила визията си с ефектни обеци с камъни, вървящи по ушите, и деликатни колиета, едно от които изписва името ѝ.

"Във време, което ни поставя пред такива трудности, трябва да се държим заедно и да се подкрепяме. Ще има трудни и лесни моменти, но хората, които си заслужават няма да ви оставят, когато имате нужда от тях. Това са и хората, които можете да наречете - семейство... Благодаря ти, че си до мен и ме подкрепяш. Обичам те!", написа тя към фотографията, показваща как спортистът я е притеглил нежно в обятията си.

Говори се, че двамата се срещат от година, но едва сега Сантра насочи светлините на прожекторите към техните взаимоотношения.

Сред първите, поздравили ги, бяха Мария Илиева и влогърът Емил Кондрад. От своя страна, за да бъде сигурна, че Кристиян е избраникът на колежката ѝ, Галя от бившия поп дует "КариZма" реши директно да попита:

"Това ли е гаджето, Сани?", написа тя и получи отговор с намигващо емоджи и сърце.

Всъщност, преди години се твърдеше, че Дончев има връзка с друга добре позната дама. Тогава за кратко в медийното пространство името му се спрягаше неофициално с това на плеймейтката Ася Капчикова, която по онова време се бе разделила с рапъра Криско.

"Има човек в живота ми, който преобърна цялата ми представа за мъжете - в положителния смисъл на думата. За първи път виждам мъж, който знае как да се държи, и е такъв, какъвто трябва да бъде. Галантен и мил е. Просто е различен", каза Ася в свое интервю за bTV през онзи период, без обаче да спомене за кого точно става въпрос.