По принцип за 8 март повечето дами са свикнали да получават от половинките си редовните тривиални подаръци, включващи букет от червени рози или кутия с шоколадови бонбони. Не така обаче стоят нещата с Наталия Кобилкина, чийто съпруг реши да я изненада с изключително необичайно преживяване по случай вчерашния Международен ден на жената. Оказва се, че за празника Такис Дретакис е решил да заведе любимата си на разходка... из лондонско гробище.

Преди броени часове популярната сексоложка разказа повече за необикновената им обиколка в своята лична Инстаграм страница, като в същото време я даде за пример на всички онези господа, които са на мнението, че техните жени мечтаят да получат единствено скъпи дарове за специалния повод.

Вижте снимки >>

"Днес моят мъж ми подари прекрасно преживяване... Мъже, повярвайте, освен пари, вие можете да предложите супер много неща! И ми е смешно, когато някой каже: "всички жени искат само пари!" Не е така! Но да се върнем на темата. Моят мъж каза: "Обличай се удобно, очаква ни уникална разходка, имам маршрут за теб, ще ти хареса."

Наистина обожавам дълги разходки из града. Аз съм градско момиче. И тръгнахме. Пътят минаваше през гробище! Едно от старите гробища, в което са погребани много велики хора. Вървяхме бавно през него и мислих какво бих искала да пише на моята плоча и обсъждахме в кои места и как искаме да бъдем погребани", пише брюнетката в публикацията си.

Тя сподели, че накрая двамата са се озовали до р. Темза, откъдето всъщност качи четири изображения в профила си. На тях тя позира пред фотографския обектив застанала на пешеходната алея, вървяща успоредно с реката, облечена в сив пуловер и спортен клин в същия цвят, върху които носи дълго червено палто.

"Почувствах се свободна", отбелязва Кобилкина, която издава, че със съпруга ѝ са разгледали къщите в района, обмисляйки в коя част на британската столица искат да живеят. Разговорът им постепенно се насочил към превозните средства и те взаимно решили, че им е време да си купят автомобил, с който да могат да разгледат повече от улиците на космополитния град.

И макар повечето хора да гледат на пандемията като наказание, затворило ги между четирите стени на домовете им, Наталия намира удоволствие в изолацията. За нея тя е важен урок, с чиято помощ да променя живота си.

"И знаете ли, че локдаунът едно от най-хубавите неща, които ми се случиха. Преоткрих себе си като домакиня. Забавих темпо и сега се наслаждавам на семейството и малките неща. Осъзнах по-ясно коя съм аз, извън цялата суета. И ми е хубаво.

Благодаря на прекрасния ми мъж за тази романтична разходка и красиви емоции. Да, с него мога да споделя всичко, както и той с мен. Хубаво е когато партньорът ти е твоят най-добър приятел и знае как да те зарадва, дори по такъв интересен начин", пише тя.