Опасният чар на спортистите, привличащ неудържимо множество жени, открай време е добре известен за всички. Атлетите се славят като едни от най-желаните представители на силния пол, радващи се на завидно внимание от страна на дамите, които са подвластни на тяхното обаяние. Поредното доказателство за това е предполагаемата нова връзка на Тита с ММА боеца Недко Николов - медалист от републикански и международни състезания по смесени бойни изкуства, познат на ринга като "Българския Конър Макгрегър".

За първи път за техните отношения се заговори в края на юли т.г., два месеца след като изпълнителката на "Антилопа" се раздели с дългогодишния си приятел Викторио, с когото се запознават в Силистра, във времето преди популярността да връхлети блондинката с пълна сила.

Вижте снимки на Тита >>

В разгара на лятото Николов сподели в социалните мрежи снимка, намекваща за отношенията им с певицата, но впоследствие изтри изображението. Наскоро обаче в интернет се появи кадър, на който двамата се целуват в нощно заведение, който даде причина на много хора да предположат, че между тях определено се случва нещо. А междувременно редица медии ги провъзгласиха за двойка. Засега обаче никой от тях двамата не е коментирал официално темата.

Наскоро Христина, както е истинското ѝ име, сподели в своя Интаграм профил, че е получила хубава новина и накара своите последователи в мрежата да предположат каква е тя. Предвид различните публикации, обикалящи виртуалното пространство, повечето потребители на платформата написаха, че според тях е разбрала, че е бременна.

Преди дни стана ясно, че Тита и Недко са заедно в Слънчев бряг, а "Флагман" предаде, че между тях и фолк певеца Меди Гогов е имало сериозен сблъсък, разиграл се призори в един от популярните ресторанти в курорта. Източник на медията, който е станал свидетел на случилото се, разказва, че Христова и Николов вече били в заведението, заедно с мъжа на сестрата на Тита и двама бодигарда, когато на съседната маса седнали колегата ѝ, племенницата на Галена - Доника, и техни приятели. Скоро след това спортистът скочил на бой на Гогов.

Недко Николов

Снимка: Facebook

Позовавайки се на думите на още един източник, друга медия предава, че най-вероятно Тита и Меди са имали разногласия в миналото, превърнали се в причина за сегашното спречкване. По разказа на очевидеца, причината за свадата била, че певецът не поздравил Христина, а новият ѝ партньор решил да защити нейната чест.