Съсед тормози семейството на Антония Петрова-Батинкова. За това съобщи бившата Мис България в социалната мрежа и публикува снимки и видео на човека, който е посегнал на имуществото им.

"Мили приятели, в събота , 17:10ч., сем. Батинкови станахме обект на посегателство над личното ни имущество за втори път. Зад къщата, в която живеем, в затворен комплекс в София, наш съсед брутално надра автомобила ни, като това беше заснето от охранителните камери в комплекса, явно без той да подозира! Преди 2месеца и другият ни автомобил бе надран. Ние сме сигнализирали органите на реда и застрахователите и очакваме индивидът да си получи заслуженото. За да е пълен срамът му, тъй като вече всички в комплекса знаят кой дере колите ни, нещо, което се случвало много други пъти, решихме да направим публично достояние красноречивия запис. Нека този Мушморок, пардон Марин Петров стана национално известен, посрамен и сочен с пръст за постъпките си! Бъдете здрави и добри един към друг, въпреки дребните души!", написа във Фейсбук Антония Батинкова.

Кадри от камерите на комплекса, в който живеят сем. Батинкови вижте ТУК>>

Бившата Мис България 2009 и Мисис Русия 2012 с диплома за юрист отправя апел в социалната мрежа последователите си: "Приятели, моля споделете! Нека този човек Мушморок Петров, пардон Марин Петров се срамува да излезе от къщата си заради постъпките си!".