Говори се, че Саймън Коуел ще се отправи към своето имение в Малибу, струващо 25 милиона британски лири, заедно с годеницата си Лорън Силвърман, където ще прекарат три месеца в планирането на сватбата си.

62-годишният музикален магнат реши да скъсна с ергенски живот и предложи брак на 44-годишната си възлюбена наскоро, с която имат син Ерик.

Източник близък до тях докладвал пред The ​​Sun: "Саймън и Лорън не искат голяма сватба, характерна за хората от шоубизнеса. Те са безумно влюбени един в друг, локдауните ги сближиха повече от всякога".

Embed from Getty Images

Децата им, Ерик и синът на Лорън Адам, на 16, от бившия й съпруг Андрю, ще присъстват на тържеството.

Embed from Getty Images

Вътрешният човек издава още, че Саймън никога не е смятал, че ще бъде семеен тип, но осъзнал, че е срещнал жената на мечтите си - и не може да бъде по-щастлив. Както казва Бионсе, беше време да сложим пръстен.

Саймън наскоро разкри, че Ерик е имал важна роля, когато е планирал да зададе въпроса на Лорън през януари. Синът им предложил на татко си да репетира с него и двамата заедно планирали момента.

"Мисля, че всичко, през което всички ние преминахме през последните две години, промени живота ни по толкова много начини. Семейството е всичко и трябваше да го осъзная".