Факт е, че по някакво неписано правило, което навярно завинаги ще остане истинска мистерия за мнозина, футболистите са онази част от мъжкото съсловие, обичайно радваща се на обожанието на атрактивни жени, открояващи се с изкусителна визия, способна лесно да подлуди представителите на противоположния пол. По необяснима причина, непозната дори за утвърдените закони на привличането, спортистите им действат като магнит, към който дори физиката не е в състояние да обясни защо биват неизменно притеглени. И все пак това е самата истина.

В списъка със завоевания на състезателите от зеления терен действително могат да бъдат открити имената на редица съблазнителни дами, за които господата от "простолюдието" могат единствено да мечтаят, както по всяка вероятност би се изразила коронясаната за "Мис Плеймейт" през 2017 г. Нора Недкова, определила в миналото макароните като храна за обикновените хора, каквото и да означава това...

Вижте снимки >>

Но да се върнем на темата. Със сигурност една от най-големите прелъстителки, вписана в любовните хроники на футболистите, е Габриела Крекманова, която до миналата година имаше връзка с някогашния нападател на ЦСКА - Али Соу. Още по време на бурния им романс нейния сексапил редовно нажежаваше социалната мрежа до червено, карайки потребителите ѝ да се потят неудържимо - традиция, която продължава и до днес.

Личният ѝ профил в Инстаграм определено не е за хора със слаби сърца, тъй като в него се редят множество "инфарктни" изображения, разкриващи примамливите извивки на тялото ѝ, често в оскъдно облекло, разпалващо допълнително фантазиите нейните почитатели. Поредното доказателство за това твърдение е последния споделен от нея кадър, на който позира в предизвикателно черно бельо с толкова силно изрязана кройка, прикриваща само най-съществените ѝ части, че до известна степен слагането му е лишено от смисъл, тъй като единствено дразни въображението. От друга страна, вероятно точно това е идеята, показваща нагледно последната стъпка преди фазата на пълното неприличие... Не че всъщност някой би се оплакал.

Със сигурност не и почти петте хиляди души, харесали изображението, които в коментарите под поста, озаглавен "Не си играй", засипаха брюнетката с множество комплименти, възхваляващи визията ѝ. "Невероятна", "Страхотна" и "Прекрасна" са само част от ласкавите им думи, придружени с безброй сърца.

Интересен факт е, че Габриела, която е носителка на титлата "Мис Ловеч" за 2017 г., неотдавна заяви, че пищния ѝ бюст е напълно естествен. След като се разделиха с гамбиеца, тя реши да отговори във виртуалното пространство на въпроси, отправени ѝ от нейните последователи.

Тогава тя категорично отсече, че няма силикон и гърдите ѝ са натурални. Разбира се, дали това е така, оставяме всеки сам да прецени. 21-годишната кралица на красотата обаче не крие, че има 0,5 мл хиалурон в устните, с чиято помощ ги е направила по-плътни. Предизвиквайки завист у много жени, тя сподели още, че не спазва никакъв хранителен режим, за да поддържа добрата си фигура, като си позволява да яде всичко, а също така посещава фитнес залата през ден, освен ако не я домързи... Е, каквото и да прави, или не, никой не може да отрече, че умее да приковава всеобщото внимание.