Със сигурност познавате всички тези звезди. Те са музиканти, актриси, певици - всеки ден са по телевизионните или кино екраните, в списанията, главни действащи лица са в светските новини. Но за колко от тях знаем, че имат не по-малко привлекателни братя и сестри?

Вижте секси братята и сестрите на звездите >>

Да, може би се сещате за сестрата на Пенелопе Крус - Моника. Вероятно защото и тя се изявява като актриса, дори като дубльорка на известната си сестра и като модел. Но Моника е също токова прекрасна и секси като Пенелопе, ако не и повече.

А какво ще кажете за брата на Пинк? Той е по-голям от нея и е военен. Лейтенант Джейсън Мур определено изглежда доста привлекателен. И Алиша се гордее да застане до него на всяко семейно събиране, на което се срещнат.

Кейт Хъдсън с брат си Оливър

Getty Images/Guliver Photos

Да не говорим пък за брата на Кейт Хъдсън. Оливър Хъдсън също е актьор. Той нееднократно е защитавал сестра си от нападки в медиите и винаги е готов да я подкрепи. Публиката го познава най-вече от участието му в сериала "Обвързани".

Рами и Сами Малек

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Внимание заслужава и братът на Рами Малек - Сами Малек, който е учител. Те са близнаци и е напълно възможно е да ги объркате, ако ги видите на снимка. Двамата не се появяват много често заедно, но Рами заведе Сами на церемонията по връчване на наградите "Златен глобус" през януари тази година и станаха истинска сензация. Докато били в колежа веднъж Рами се явил на мястото на Сами, за да му помогне да премине изпит по актьорско майсторство, изнасяйки монолог и после изчезнал възможно най-бързо от сцената, преди някой да започне да задава твърде много въпроси. Братята признават, че като малки са вършели куп други щуротии.