Селена Гомес отново се забавлява. След многото здравословни проблеми, които й се натрупаха през изминалата година, певицата сподели весели снимки с приятели.

Вижте снимки >>

Гомес се снима по бански на плажа в женска компания. Оказа се, че това са кадрите от моминското парти на най-добрата й приятелка.

През януари певицата се завърна в социалните мрежи, за да благодари на феновете си за подкрепата. Тя честити Нова година на последователите си и написа, че се гордее със себе си, защото се е откъснала от светлината на прожекторите, за да обърне по-голямо внимание на психичното си здраве. 26-годишната звезда не се беше изявявала в социалните мрежи от септември.

През октомври Селена Гомес влезе в клиника заради "емоционален срив" след няколко престоя в болница. Певицата има много здравословни проблеми, защото страда от лупус. Болестта наложи да ѝ трансплантират бъбрек през 2017 г.

Снимка: Instagram

"Мина известно време, откакто сте чували нещо от мен, но исках да пожелая на всички Честита Нова година и да ви благодаря за любовта и подкрепата. Миналата година определено беше година за самоанализи, предизвикателства и израстване. Именно предизвикателствата показват на човек кой е и какво може да преодолее. Вярвайте ми, не е лесно, но се гордея с човека, в когото се превръщам и гледам към предстоящата година. Обичам ви всички" - написа тогава Селена Гомес.