Не можем да отречем, че специалните мигове в нашия живот не са много, но определено има такива, които се помнят за цял живот, а един от тях е да станеш майка - чувство като никое друго. И тук можем да кажем, че най-голямото щастие за една жена да стане майка, важи с пълна сила.

Преди броени часове Гери Дончева сподели тази радостта вест в социалната мрежа Инстаграм, че е станала майка на момиченце, макар преждевременно, както написа тя и сподели снимка на ръчичката на малката госпожица. Тя издаде, че детето се е родило под зоркия поглед на д-р Петра Македонова.

Вижте снимки на Гери Дончева>>

Дончева обаче, има двоен повод за празнуване, тъй като от снимката виждаме и сватбена халка, с което става ясно, че се е омъжила.

Изкусителната продуцентка и тв водеща дълго криеше бременността си, тъй като имало усложнения и през последните месеци си е почивала, затова новината за раждането беше шок дори и за най-близките й приятели. 

Разбира се, тя побърза да успокои нейните последователи като написа: 

"Маги и аз се чувстваме чудесно и очакваме благоприятни резултати от кръвните изследвания за да се приберем вкъщи. Най-хубавото тепърва предстои"

Водещата не пропусна да благодари и на всички "замесени в проекта", като написа дълъг и благодарствен пост в профила си. 

"Нашата Мария Магдалена се появи изненадващо доста преди термин, все пак здрава, силна и съвършена! Госпожицата се роди цели 47 см, тегло 2,720 кг, в 01:44 часа на 16 юли, 2022. Съпругът ми и аз сме много много щастливи, че семейството ни расте здраво и голямо и вече благодарихме лично на всички "замесени в проекта".

Сред първите, които я поздравиха бяха пиарката Ива Екимова, която написа: "Ах! Радост неземна. Нека ви е честита и да сте благословени". След нея заваляха стотици поздравления с пожелания малката принцеса да бъде здрава и щастлива.