Серина Уилямс респектира със способностите си и безкомпромисните си постижения на тенис корта, но когато става дума за нейната майчинска страна, виждаме много красота и нежност в нея.

Понякога тя споделя снимки с дъщеричката си Алексис Олимпия, на които и двете са винаги щастливи. Такъв е и кадърът, който Серина публикува наскоро в своя Инстаграм профил. На него Уилямс и Олипмия са красиви, усмихнати и с много изящни еднакви бижута, които са новото попълнение в колекцията на звездата.

Вижте снимката >>

През миналата година Серина създаде собствена линия бижута. Тя включваше 70 модела - от обеци от 14-каратово злато, на които има фин надпис Sexy, до колиета с Winner и Queen. Целта безспорно е линията да вдъхне увереност на жените по света и чрез нея те да могат да изразят себе си. Серина си сътрудничи с глобалния производител на диаманти KP Sanghvi.

Самата тениситка казва, че обича красивите бижута и носи украшения дори на корта, защото не ѝ пречат. А всяко бижу от тази серия разглеждала много внимателно и детайлно, тъй като излизането ѝ било празник за всички жени в живота ѝ и за всички жени по света.

Безспорно дъщеря ѝ е Алексис е един от най-скъпите ѝ хора и сега тя също носи красиво бижу от серията с името на звездната ѝ майка.