Сестрата на легендарния певец Джордж Майкъл - Мелани Панайоту, почина на 55 години навръх Коледа т.г., точно 3 години след смъртта на брат си, който също си отиде от този свят на големия християнски празник през 2016 г.

Вижте снимки на Мелани >>

Тялото на фризьорката бе намерено в дома ѝ, разположен в Лондон, от по-голямата ѝ сестра Йода.

Мелани и Джордж бяха много близки още от детска възраст и именно тя го придружаваше по време на световните му турнета, когато славата го връхлетя. Тяхната връзка бе изключително силна и тя винаги е говорила с любов за брат си.

Последните ѝ публични думи са само 48 часа преди настъпването на смъртта ѝ, под формата на изявление както от нея, така и от другите членове на семейството, публикувано на официалния сайт на покойния изпълнител. В него те пишат, че оценяват любовта на феновете му и приканват почитателите на музиканта да продължават да вършат добри дела в негова памет.

"Знаем колко голяма подкрепа могат да бъдат текстовете на песните му в празничното време, когато времената са трудни, но също така и когато животът върви добре. Тази сила е точно толкова голяма и днес, когато той не е сред нас. Радваме се да чуем всички прекрасни думи, които казвате за Джордж, и да знаем, че познавате истинската му същност", гласи посланието.

Полицията в британската столица потвърди внезапната смърт на Мелани Панайоту, а информационните агенции твърдят, че няма нищо подозрително в смъртта ѝ, макар причините за кончината ѝ все още да не са ясни.