Манекенката се оплака, че неприличните намеци били повече, отколкото преди да се омъжи. „Постоянно получавам неприлични предложения. Дори бих казала, че сега още повече ме свалят мъжете. Няма да казвам имена, но като всеки трети човек в България е известен, сами си правете изводите”, сподели пред LOVE style миската.

Красавицата се кълне, че вече е приключила с голите снимки. „На този етап не мисля, че бих го направила. Особено когато нося титлата „Мисис България”. По-нататък не се знае”, разкри плановете си Харизанова.

Чаровницата се е отказала да следи и жълтата преса. „Истината е, че от почти две години не чета почти никакви медии. Забранила съм и на хората около мен да ми показват какво се пише. Имам една шепа хора около себе си и те знаят, каквото ги интересува около мен, всички останали са просто познати, които не ги засяга”, категорична е манекенката.

Венета Харизанова все по-често се увлича по духовното. „Занимавам се с медитация и рейки от 2005-а, но всичко е в рамките на нормалното. Запалих се, след като шест месеца не можех да ходя заради проблеми с костите. Заминах за Бали и там се запалих по духовните практики”, издаде брюнетката.

Промененият външен вид на Харизанова
Снимки от сватбата на Харизанова >>