1. Винаги искай невъзможното
"Вдигни летвата над останалите! Никой не ми е казвал каква ще бъда. Просто винаги съм знаела, че съм родена да се отличавам."

2. Приеми обстоятелствата
"За мен животът постоянно преминава в различни фази. Наясно съм, че всичко има начало и край. Срещаш някого и той се издънва, не си допадате. Стиснете си ръцете и продължете напред. Това не е твоят мъж, преглътни го."

3. Не бъди моралист
“Това е най-страшното. Трудно ми е да се смеся с манекенките,  журналистите са дразнители, снобите са скучни, гейовете ме отегчават, съучениците ми вече са изперкали, но опонентите ми са най-страшни. Моралът е като средния пръст. Всички го размахват, когато нещо не им е наред."

4. Не отлагай
“Не спирай, не почивай, не отлагай. Утре може да дойде краят в колата или във ваната. Затова днес трябва да свърша някоя глупост."

5. Не се обяснявай
“Никога не поглеждай назад, никога не ме карай да отстъпвам. Тази история вече сме я чували хиляди пъти. Моето време никога не е било, то винаги е.“

6. Не се страхувай
“Страхът няма да те спаси от гадостите, а само ще придаде на обяда ти още по-неприятен вкус преди да се върнеш в офиса и да разбереш, че си уволнен.”

7. Не спестявай
“Харчи толкова, колкото можеш. Пестенето е като да си мишка в ресторант. Имаш всичката храна около себе си, но все пак си мишка.“

8. Пътувай
“Парите ми са вложени вкъщи, в дрехите, във вечерите, дори във фалшивите приятелства. Но богатството ми е в пътешествията.“

9. Любовта винаги трябва да се случва лесно
“Никога не трябва да се напъваме да спечелим любов като някакъв трофей. Любовта трябва да е лесна и тя идва сама. Другото е тормоз и изнасилване - приключва със самоубийство или, в най-добрия случай, с рецепта за по-силни успокоителни. “

10. Прави обичайното
“Дано тази любов винаги да съществува, защото тя е най-силна. Прави обикновени неща, глези се, разхождай се гол, гледай с часове в една точка."