Ако в момента трябва да изброим кои са най-актуалните популярни личности у нас, без значение от сферата, в която се изявяват, то вероятно Виктор Стоянов, превърнал се в живото олицетворение на женските копнежи, ще оглави нашия списък. Факт е, че след участието си в романтичното телевизионно приключение, наречено "Ергенът", в което общо двайсет и две жени навлязоха в битка за любовта му, той се превърна в една от най-обсъжданите родни личности, позната както на малки, така и на големи, които към днешна дата всички продължават усилено да коментират.

Вижте кадъра >>

След края на предаването, превърнало се в абсолютен хит, неговата персона все така живо вълнува публиката, като дори скорошното признание, което той реши да направи в специално интервю пред Life.dir.bg, разкривайки, че сърцето му вече е заето, не успя да накара всеобщия интерес към него да намалее. И без значение, че бившият фитнес инструктор не е свободен, той все още е сред най-желаните господа в България, а като свидетелство за това може да послужи обичта на последователите му в социалните мрежи, които не пропускат възможността да я засвидетелстват в коментарите под публикациите му в интернет, както и вълнението на хората, спиращи го по улицата, за да споделят възхищението си от него... Дори те да са млади полицайки, "задържали го" временно, колкото да си направят снимка с него, както наскоро всъщност се случи, или малки момичета, подаряващи му венци от маргаритки...

Въпреки че е публична личност, чийто живот е изложен на показ под светлините на прожекторите, около него все още има много неизвестни. Така например много от почитателките му, изследвали прецизно и задълбочено неговия образ по време на излъчването на епизодите от формата, се питат как е изглеждал той в миналото и дали винаги е бил толкова харизматичен, колкото е днес.

Снимка: Официален профил в Instagram

Сякаш чул неизречените им въпроси, наскоро Виктор сподели в своя Инстаграм изображение, даващо им търсения отговор, с което предизвика истински фурор в платформата. Кадърът е направен много преди славата да го застигне, когато той все още е дете, притеглено в обятията на майка си, която също се появи в риалити предаването, за да му помогне в избора на победителка.

"На тази дата, един от най-важните за мен хора, празнува рождението си. Честит рожден ден, мила, моя мамо!

Благодаря ти, че те има.

Обичам те!", гласи емоционалното послание към трогателния му пост, споделен по повод личния празник на Росица, под който заваляха честитки и пожелания.

Виктор е роден в София. Завършва спортно училище и продължава образованието си в НСА, а едва на 16 г. става част от националния отбор по академично гребане. Има множество титли, бил е многократен републикански шампион. След контузия остава за известно време на гребната база, но като треньор на деца и успоредно с това фитнесът се превръща в негова страст. До неотдавна работеше като управител на фитнес зала, а към многобройните му ангажименти се прибавят и изяви като модел, участия в рекламни и музикални клипове. В момента той се развива бизнес с производство на ядкови масла - фъстъци, кашу и бадеми, а освен това е създаде рекламна агенция.

Снимка: bTV