Синът на Майкъл Джордан - Джефри Джордан, е обвързан с българка от три години. Той и Радина се сгодиха през 2017-а, като се очакваше сватбата да е тази година.

Вижте снимки на Джефри и Радина >>

Сега двамата са на екзотична почивка на Бахамските острови. Те отседнаха в луксозен хотел, където отпразнуваха 30-ия рожден ден на Джефри. Радина сподели снимки от хотелската стая, както и на красивите гледки, които се разкриват от голямата им тераса. Пищната българка отправи и няколко мили пожелания към любимия си в социалните мрежи.

"Благодаря ти, че си невероятен мъж, партньор, приятел, подкрепа и най-вече, че си човешко същество. Повече от благодарна съм, че мога да предизвикам усмивка на твоето лице, докато навлизаш в трийсетте. Моята цел е да те карам да се усмихваш още 100 години (или докато съм жива). Желая ти цялото здраве, щастие и успехи на света и ще бъда плътно до теб, помагайки ти да осъществиш целите си. Обичам те!", написа Радина.

По-късно тя добави второ пожелание:

"Винаги се грижиш всички да се чувстват обгрижени. Затова днес получаваш всичко обратно! Желая ти постоянен растеж, мир и хармония. Наслаждавай се на глезотиите, красивите гледки и цялата любов на семейството, приятелите и моята! Честит трийсети рожден ден!"

В хотела

Снимка: Instagram