Кученцето Макчийз, което се озова на сцената на 94-та церемония по връчването на наградите на "Оскар" в ръцете на актрисата Джейми Лий Къртис за трибюта към Бети Уайт, вече има дом - ще живее с Джон Траволта и синът му Бен.

Четириногият сладур беше под прожекторите с Джейми Лий Къртис, докато тя поздравяваше Уайт и нейната отдаденост към правата на животните по време на сегмента "In Memoriam" на Оскарите в неделя.

11-годишният син на Траволта Бен е осиновил Макчийз, съобщи "People".

68-годишният Траволта сподели новината в Инстаграм в понеделник със снимка на Бен, който държи новия домашен любимец.

Публикувайки снимката в собствения си Инстаграм, Къртис нарече осиновяването "МАГИЧЕН край на историята от снощи".

По-нататък тя отбеляза, че е дала кучето на Траволта, с когото играят във филма "Perfect" от 1985 г., на церемонията и още по пътя към къщи, е получила снимка на която баща и син държат кученцето. Траволта участваше в събитието, обявявайки победителя в категорията за най-добър актьор.

"Бети беше не само Златно момиче, тя беше легенда. Тя озаряваше всяка стая, в която влезе, и носеше усмивка на всички, които я гледаха на екрана ден след ден, в продължение на почти век", каза Къртис в речта си за Бети Уайт.

"Тя беше жена, която толкова много се грижеше не само за своите приятели, но и за животни като това", продължи Къртис, докато вдигаше очарователното кученце.

Снимка: Getty Images