Кралица Летисия и крал Фелипе VI изглеждаха в невероятен синхрон по време на разходката си по време на ваканцията си в Майорка.

Испанското кралско семейство бе заложило на бялото и синьото като тема на облеклото. Летисия и принцеса София бяха в бели рокли, Фелипе бе с бял панталон и синя риза, а Леонор в преливаща от бяло в синьо рокля.

Вижте снимки >>

Те постиха Son Maroig - бившо имение на ерцхерцога Луис Салвадо и историческия паметник Monestir Miramar в северната част на острова. Кралските особи се наслаждават на красотите на Майорка, отккато пристигнаха там миналата седмица.

Летисия бе лежерна, но елегантна в бяла рокля с копчета и V-образно деколте, съчетано със сандали в телесен цвят със змийска шарка, а през рамо носеше платнена торбичка с дълги дръжки в бяло и синьо.

Косата на кралицата бе прибрана на опашка и разкриваше чифт златни обеци, с които бе комбинирала тоалета. Тя носеше лек грим от спирала, кафеникави сенки и гланц за устни.

Крал Фелипе бе съвсем лежерен с риза на точки с навити ръкави и снежнобели дънки.

След като се насладиха на жаркото слънце, семейството се разходи под сенките в градината на музея. Son Morroig е разположен в близост до Monestir Miramar - манастир, построен през 13 век. Основан от Рамон Лул, той е функционирал като манастир и училище за ориенталски езици, където францисканските монаси учели арабски, преди да заминат за Северна Африка, за да разпространяват християнската вяра.