Календарът на стената и приятното време навън напоследък все по-настойчиво напомнят, че горещото лято, което мнозина очакват с изгарящо нетърпение, мечтаейки да изпълнят дните му с поредната порция огнени преживявания и пламенни емоции, вече официално се задава на хоризонта, приближавайки с пълна сила. По традиция, от четирите сезона, най-жаркият сред тях е този, който предизвиква най-силен трепет у хората, предоставяйки им възможността да се отдадат на заслужена почивка, впускайки се в нови и вълнуващи приключения, разиграващи се под слънчевите лъчи на някой лазурен бряг, далеч от обичайните им отговорности и задължения. И докато заради особеностите на климата по различните географски ширини някои, отчаяно нуждаещи се да се откъснат от реалността, все още се молят този миг да дойде възможно по-скоро, други, имали късмета да се озоват на правилното място в точното време, вече са приветствали неговото пристигане, отдавайки му се изцяло.

Така например наскоро изкусителната бивша половинка на Григор Димитров - певицата Никол Шерцингер, на която тенисиста като че ли направи услуга, заменяйки я с милиардерската наследница Лолита Османова, тъй като след него тя срещна любовта в лицето на Том Еванс, припомни на онази част от последователите в социалната мрежа, забравили вкуса на лятото, колко съблазнителен е той. Бившата вокалистка на групата "Pussycat Dolls", която през последните години направи завидна кариера в телевизията като жури в различни предавания от рода на "Маскираният певец" и "X Factor", от близо две седмици насам се наслаждава на спиращата дъха красота на Мексико, като в много отношения дори успява да я засенчи със своята собствена.

Вижте снимки >>

Гледайки примамливите снимки на хавайката, направени през почивката им с настоящия ѝ партньор, придружаващ я в почти всяко нейно пътуване по широкия свят, човек трудно би разгадал причината, накарала през 2019 г. най-добрата ни ракета да вземе решението да сложи край на отношенията им. Но, както се казва: "Станалото-станало! Загубеното-загубено!", понеже романсът им вече отдавна е в миналото, останал зад гърба им, а кадрите в личния Инстаграм акаунт на изпълнителката на "Baby Love" дават ясно да се разбере кой всъщност е изпуснал повече, след неговия крах. Особено като се има предвид, че българинът и сегашната му изгора със сигурност не се наслаждават толкова често на компанията си, свидетелство за което е фактът, че в момента рускинята отново се намира във Франция... Сама! Но това е съвсем различна тема на разговор, затова нека насочим вниманието си към Шерцингер, която не спира да съблазнява мъжката част от потребителите на виртуалното пространство, карайки телесната им температура да достига нови висини с всяко публикувано от нея изображение.

Снимка: Официален профил в Instagram

Ситуацията може да се опише най-добре с думите на един от последователите ѝ, написал под един от нейните постове: "Това излиза извън контрол", а коментарът му определено отразява самата истина. Не случайно редица от почитателите на 43-годишната звезда се чудят как е възможно с всеки изминал ден тя да изглежда все по-изкушаващо, като според някой това всъщност се дължи на връзката ѝ с по-младия от нея шотландец, разделил се с кариерата си на ръгбист, за да се пробва в музиката, чиято мечта за място под светлините на сцената се превърна в повод за първата им среща в "X Factor", където Никол бе съдия, а той - участник. Е, впоследствие стана ясно, че той няма да завоюва първото място, заедно с другите две момчета, с които се яви като триото "Try Star", но за сметка на това спечели нещо много по-значимо, а именно сърцето на утвърдена знаменитост, за което безброй господа със сигурност му завиждат.

Особено сега, когато тя им показа колко невероятно може да изглежда една жена, навлязла в четвъртото десетилетие на живота си, ако полага усилия за своя външен вид. Никой не може да отрече, че певицата притежава сексапил, който просто няма как да остане незабелязан. А още в първия си ден на престоя си в страната, намираща се в южната част на Северна Америка, тя доказа правотата на това твърдение, споделяйки два кадъра, на които прави шпагат на ръба на инфинити басейн, държейки разхлаждащ коктейл в ръка. През останалите дни от визитата си там, Никол продължи да демонстрира завидна фигура, позирайки пред фотографския обектив по бански в две части, разкриващи извивките на тялото ѝ. Дали от палубата на яхта, носеща се по повърхността на водата в Карибско море, или от стаята в хотела, където са отседнали в курорта Канкун, тя показа, че все още е сред най-големите повелителки на мъжките фантазии.

Снимка: Официален профил в Instagram

Несъмнено обаче най-пленителните ѝ снимки са тези, на които е по плажно облекло на тераса, обляна в лунна светлина. Застанала до парапета на балкона, зад който се е ширнала гледка към потъналия в мрак безкраен хоризонт, тя сменя различни пози, а всяка от тях е по-прелъстителна от предишната. В коментарите под галерията, някои от последователите ѝ дори и предложиха да отпечата кадрите и да ги закачи на стената в дома си, понеже според тях те са истинско произведение на изкуството, което заслужава да бъде запазено и показвано.