Измина една година от мига, в който Славея Сиракова стана майка за първи път. На 11 март 2020 г. на бял свят се появи нейната дъщеря Емили.

По радостния повод - първи рожден ден на момиченцето, дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева сподели колаж от красиви снимки, запечатали ценни моменти от живота ѝ през последната година, на които Емили е в нейните прегръдки. Славея посвети и трогателно послание на малката си дъщеричка, което гласи:

Вижте снимки >>

"Честит 1-ви Рожден Ден моя слънчевке! Тази една година беше най-специалната за мен, защото всеки един ден беше изпълнен с толкова незабравими емоции. От мига, в който се появи в живота ми знаех, че ще го изпълниш с радост и безусловна любов! Благодаря ти за всяка една усмивка и прегръдка! Бъди ми здрава, весела и все така жизнерадостна. Мама те обича най-много и ти пожелава да растеш заобиколена от вълшебства, щастие и приказни емоции!"

Емили е плод на любовта между Славея и нейния годеник Иван, с когото все още не са сключили брак. По-голямата дъщеря на семейство Сиракови обяви, че е бременна с пост в Инстаграм профила си на Коледа през 2019 г.

дъщеричката на Славея Сиракова

Скоро след това стана ясно, че и нейната сестра Виолета също е бременна с второто си дете. Втората дъщеря на Виолета и съпруга ѝ Георги Коруджиев се казва Асияна.

Снимка: Официален профил в Instagram/sweetbabymoments

Тя се роди в началото на май миналата година и скоро също ще навърши една годинка. Семейството има и по-голяма дъщеря - Илиана, която е кръстена на известната си баба Илиана Раева.

Снимка: Instagram