Звездата на Боливуд Айшвария Рай и осемгодишната ѝ дъщеря бяха изписани от болница в Мумбай, където десет дни бяха лекувани от Covid-19.

Вижте снимки на Айшвария Рай >>

Съпругът на актрисата Абишек Бачан обяви в Туитър, че двете пациентки вече са си у дома. Самият Абишек Бачан и баща му Амитабх Бачан, който е една от суперзвездите на индийското кино, се разболяха от коронавирус и все още се лекуват в болница "Нанавати", пише БТА, цитирайки Ройтерс и ДПА.

"Благодаря на всички за несекващите молитви и благопожелания. Завинаги съм ви задължен. Айшвария и Аардия имаха отрицателен резултат на тестовете и бяха изписани от болницата. Вече ще са си у дома. Баща ми и аз оставаме в болница под медицински грижи", написа Абишек Бачан. Според източници от болницата двамата мъже са с леки симптоми на болестта и реагират добре на лечението.

Бившата Мис Свят, която е на 46 г., и дъщеря ѝ Аардия бяха в самоизолация във фамилния дом в Мумбай, след като дадоха положителни проби за коронавируса ден след положителните тестове на Абишек и Амитабх Бачан. На 17 юли бяха приети в болница, след като състоянието им се влоши и получиха затруднения в дишането.

Над 1,4 милиона души в Индия са заразени с новия коронавирус според официалните данни. Звездното семейство Бачан са сред най-известните пациенти със заболяването в страната