Една от най-горещите, но и дългогодишни двойки в Холивуд - Никол Кидман и Кийт Ърбан, за пореден път потвърдиха, че годините заедно само ги правят по-щастливи, а искрата помежду им е все така във топ форма. 

Преди два дни музикантът навърши 54 г. и по този повод австралийската актриса написа в Инстаграм: "Най-щастливият от всички рождени дни, любов моя". Емоционалните й думи са под снимка, от която разбираме, че двамата са имали приказна разходка с лодка за празника. 

В допълнение към забавната екскурзия по вода, двойката се е насладила и на хокей на лед, стискайки палци за "Nashville Predators", пише "Daily mail". Преди мача Ърбън е бил изненадан и от огромна украса от "златни" балони.

Миналия месец във "Вечерното шоу с Джими Фалън" по NBC, носителката на "Оскар" Никол Кидман си спомни как Ърбан ѝ е предложил брак. Били са в апартамента ѝ в Ню Йорк, а той задал съдбовния въпрос в 5 сутринта. Той носел цветя, а на нея не ѝ отнело много време, за да изкрещи: "Да, ще се омъжа за теб!". 

View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

А след като водещият поздравява Кидман за отпразнуваната през юни 15-а годишнина от сватбата им, актрисата възкликва: "За миг ми се стори, че казваш 50! Надявам се, един ден! Но и 15 години звучат невероятно, нали?".