Без значение на какво мнение могат да бъдат определени хора, истината е, че понякога за човек е далеч по-трудно да се задържи под ярките светлини на прожекторите, отколкото да се озове под тях като цяло. Това, че някой е успял да привлече всеобщото внимание към персоната си веднъж, съвсем не е гаранция, че ще съумее да го запази задълго. Ето защо на повечето популярни личности им се налага да полагат точно толкова усилия, ако не и повече, след като направят своя звезден пробив.

В подкрепа на тази теория идват думите на много от съвременните знаменитости, които неведнъж са казвали в свои интервюта, че подобно на всяко друго нещо, блясъкът на славата трябва да се поддържа постоянно, най-малкото защото в развлекателната индустрия винаги ще се появяват нови, по-млади лица, явяващи се като сериозна конкуренция на вече утвърдените имена.

Вижте снимки >>

Поради тази причина онези, които вече са завоювали високи позиции в индустрията, трябва много да внимават, за да не ги загубят, бивайки изместени от някой друг. А това означава, че е необходимо непрекъснато да доказват защо заслужават своето място на върха, идващо обаче с конкретни изисквания, като например добрия външен вид, който в наши дни като че ли се е превърнал в задължително условие за пропуск в лъскавите шоубизнес среди.

WINBET - забавлението продължава онлайн! (18+)

Така, стараейки се към съвършенство, което по принцип не съществува, известните прибягват до всякакви способи, за да изглеждат възможно най-добре. Лошото обаче е, че много от тях могат бързо да им омръзнат... Все пак рутината, пък било то и за значима кауза, рано или късно дотяга, затова те трябва да измислят друг интересен начин, посредством който да съхранят физическите си дадености, помогнали им да се открият сред останалите кандидати за величие.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от (@sanya.borisova)

В това отношение може да се каже, че прекрасната Саня Борисова, е открила не само един от най-оригиналните, но също така и от най-атрактивните модерни методи за поддържане на форма, а именно въздушната йога, позната сред любителите ѝ още като антигравитационна йога, която е нов вид тренировка, измислена от бившата гимнастичка и хореограф Кристофър Харисън, при която, според специалистите, тялото се натоварва по коренно различен начин.

Наскоро красивата актриса сподели в своя личен Инстаграм акаунт галерия от две изображения, на които показва на своите последователи в социалната мрежа как прави асани - упражнения, които са част от популярната практика. За целта тя използва специален хамак, който някои хора наричат люлка, издигащ я на сантиметри над пода в залата на столичното студио, където са заснети кадрите, предизвикали сериозен интерес във виртуалното пространство. На тях звездата от "Чужденецът", "Живи легенди" и "Нокаут" носи прилепнал за тялото клин и къса блуза с дълъг ръкав, подчертаващи съблазнителната ѝ фигура.

"Супер яко, как бих си повисяла тук известно време", веднага коментира певицата Галя Курдова от някогашния дует "КариZма", изразявайки готовността си да се присъедини към Борисова при следващата ѝ тренировка.

Напоследък името на някогашната участничка във "Фермата" отново започна често да обикаля родната пресата, а причина за това е новата ѝ половинка. Преди няколко седмици усилено се заговори, че година след развода си с Ники Илиев тя най-после е намерила отново любовта в лицето на по-млад мъж. Скоро след като тръгна мълвата, някои издания дори се свързаха с нейни съседи, които потвърдиха пред тях, че действително са я виждали да се разхожда из квартала, вървейки прегърната с "висок и хубав младеж", в чиято компания била видимо щастлива. Преди дни самата Саня призна в предаването "Тази сутрин", че наистина е обвързана, но отказа да издаде повече подробности, запазвайки в тайна самоличността на настоящия си партньор.

Въпреки това тя сподели, че нарочно е предпочела да бъде сама след раздялата си с режисьора, опитвайки се да разбере себе си. Освен това Борисова уточни, че независимо от края на брака им, за двамата с Илиев е било важно да запазят приятелството помежду си, а по всичко изглежда, че все пак успели, тъй като преди месец те бяха заедно в Лондон за прожекцията на филма "Нокаут", състояла се по покана на Българския културен институт.