Още през ноември миналата година медиите отвъд Океана писаха, че актрисата с български корени Нина Добрев се е разделила с приятеля си Грант Мелън след продължила по-малко от година връзка. Наскоро и други родни медии наблегнаха на тази тема, отбелязвайки, че Нина не е говорила за Грант и не е се е появявала в неговата компания повече от месец.

За рождения си ден, който бе на 9 януари, Нина публикува снимки от Австралия по времето, когато бяха и опустошителните пожари в страната с призив за събиране на средства за борба със стихията и последствията от нея.

На снимките обаче Добрев бе сама и по нищо не личеше бившият ѝ приятел или друг мъж да е в нейната компания.

Близки до актрисата обаче споделят, че тя се чувства изключително добре. А доказателство за това са и последните снимки, които Добрев е споделила в своя Инстаграм профил.

Вижте кадрите >>

На тях красивата актриса се е отдала на други страсти, а именно - хапва пица и пие вино сред природата, докато наистина изглежда щастлива и доволна от живота. Посланието до снимките гласи:

"Ето това означава "да му отпуснеш края"!"

Гледайки снимките си мислим, че Нина Добрев би била идеална за ролята, изиграна от Джулия Робъртс във филма "Яж, моли се и обичай".