Риалити звездата Кайли Дженър, която стана милиардерка благодарение на разкрасителните си продукти, и рапърът Травис Скот са се разделили.

Вижте снимки на двойката >>

Според източници от обкръжението им раздялата на 22-годишната Дженър и 28-годишния Скот след продължила около две години и половина връзка не е окончателна, пише БТА, цитирайки Контактмюзик. Риалити звездата и рапърът, които имат 19-месечна дъщеря, Сторми, просто са решили да си починат един от друг, след като са установили, че в последно време често се карат.

Според неназован източник, цитиран от И!Нюз, Кайли Дженър и Травис Скот вече живеят отделно, но редовно поддържат контакт заради дъщеря си. Рапърът има позволението да вижда Сторми - нещо, което риалити звездата никога не би му отнела.

Новината е истинска изненада за феновете на двойката, особено след като само преди седмици Кайли и Травис се снимаха за Playboy, демонстрирайки изключителна близост и топли отношения. Малко преди това пък Скот обсипа с цветя и подаръци любимата си по повод рождения ѝ ден и двамата бяха заедно на яхтата, наета от Дженър за пътешествие в Средиземно море.