През януари т.г. Анушка Делон - дъщеря на легендарния френски актьор и секссимвол Ален Делон, разкри, че за нея 2018 г. ще остане завинаги белязана от дълбока скръб.

Пред сп. "Paris Match" актрисата сподели, че през август миналата година, в третия месец на своята бременност, е претърпяла спонтанен аборт.

Вижте снимки >>

"Явно животът е решил, че трябва да стане така. И въпреки че ми се иска да мисля, че сега имаме ангел-пазител, болката е неописуема", с мъка каза тя тогава пред изданието.

Днес обаче брюнетката с различен цвят на очите и половинката ѝ - Жулиен Дереймс, отново имат повод за щастие. Двамата присъстваха на ревюто на "Еlie Saab" на Седмицата на модата в Париж, а появата на Анушка привлече всички погледи, защото наедрялото ѝ коремче ясно личеше.

Тя бе облечена в елегантна черна рокля с дължина до коляното, прибрана в талията с декоративни златисти копчета, а за да допълни цялостната си визия, тя се бе спряла на обеци тип халки, обсипани с червени и лилави камъни, пасващи на гривната ѝ, както и сандали на висок ток.

Неотлъчно до нея бе радостният бъдещ татко, който се бе избрал сив костюм на тънко каре, който бе съчетал с черна риза и обувки в същия цвят.

28-годишната Анушка е дъщеря на Ален от втория му брак с манекенката Розали ван Бреемен. Дебютът ѝ в киното е още на 13 г. във френската лента "Лъвът", като в продукцията ролята на баща ѝ бе поверена на Ален.

С Жулиен са заедно от 9 години, след като се запознават на курс през 2010 г. Оттогава са участвали заедно в редица театрални постановки, които са поставяли из цяла Франция.

Бъдещата майка потвърди новината за бременността си и в официалната си Инстаграм страница, публикувайки снимка от модното събитие, към която написа част от текста на песента на Адел "Sweetest Devotion".

"Не бях готова тогава, но сега съм. Тръгвам към теб, ти ще бъдеш този, на когото винаги ще принадлежа", гласи посланието, към което тя добави емотикон с формата на бебе.