Рапърът Snoop Dogg решил да се смеси с кралски особи и поканил Принц Хари и Мекан Маркъл на вечеря в дома му за Деня на благодарността. Хаза, както Меган и приятелите ѝ наричат Хари, е почитател на хип хоп легендата и явно симпатията е взаимна, пише "Daily Мirror".

49-годишният изпълнител, който живее близо до семейството в Лос Анжелис казва, че харесва по-малкият син на Чарлз и Даяна защото имал кураж.

"Той и Меган живеят живота си както им харесва, а това не е лесно, с целия този свят, който ги съди. От мен получават респект за това, което правят. Ако дойдат за вечеря ще вкусят от специалитетите ми", казва рапърът, който се е учил да готви лично от Гордън Рамзи.

Снимка: Getty Images

Говорейки за приятелството си с Хари и брат му принц Уилям, той добавя: "Двамата са мои момчета. Веднага щом разбрах, че са ми фенове, се запознах с тях и оттогава сме си в готини отношения. Знаят, че могат да ми се обадят по всяко време", разкрива той.

Другият му британски любимец е Дейвид Бекъм.

"Той сега е малко зает в Маями, не сме се виждали скоро, но вече 15 години сме приятели. Дейвид харесва хип хоп, аз футбол, нормално", споделя Snoop Dogg.