Невиждана и нечувана драма продължава да се разиграва между София Вергара и бившия ѝ годеник Ник Льоб. Причината са замразените ембриони на двойката.

Преди дни на Льоб му бе отказана възможността да обжалва решението на съда, което му забранява да използва замразените ембриони на София Вергара без нейно позволение, пише People.

Вижте снимки на София Вергара >>

Битката за замразените ембриони се води вече няколко години.

София Вергара - модел и актриса, имаше връзка с Ник Льоб от 2010 г. Двамата обявиха годежа си през 2012 г., а през 2013 замразиха оплодените яйцеклетки на София. Те обаче се разделиха през 2014 г. и оттогава не могат да постигнат съгласие какво да правят с тях.

София Вергара с бившия си годеник Ник Льоб

Getty Images/Guliver Photos

През 2017 г. Вергара искаше да забрани на бившия си годеник да използва ембрионите без нейно изрично писмено съгласие. Така започна съдебната битка, която продължава повече от три години.

Ник Льоб няма деца. София Вергара има един син от първия си брак за Джо Гонсалес - Маноло Гонзалес-Рипол Вергара, който скоро ще навърши 30 години. София става майка едва на 19 години.

София Вергара със сина си Маноло

Снимка: Getty Images

След като приключва връзката си с Льоб, актрисата, позната с ролята си в "Модерно семейство" се омъжи за актьора Джо Манганиело през 2015 г. и все още са щастливо семейство. Двамата нямат общи деца.

София Вергара със съпруга си Джо Манганиело

Снимка: Instagram

Но въпросът какво ще се случи със замразените оплодени яйцеклетки на София Вергара все още не е решен.

По-рано този месец съдът в Калифорния отсъди, че Ник Льоб няма правo да използва ембрионите и да ги имплантира в сурогатна майка, като се позова на документ, който и двамата са подписали и според който оплодените яйцеклетки могат да се използват единствено с изричното съгласие и на двамата родители.

Льоб пък заяви, че е подписал документа под натиск, но с тогавашната му годеница са имали устна уговорка, че дори да се разделят, той ще може да ги използва. Той опита да обжалва решението, но искането му беше отхвърлено.

В отговор на решението на съда, Ник Льоб направи ужасен коментар, казвайки:

"Очевидно е, че съдията е бил повлиян от холивудската ѝ слава. Тъжно е, че София, отдадена католичка, целенасочено ще създаде бебета, само за да ги убие."

Адвокатът на Льоб заяви, че ще отнесат въпроса до Върховния съд в Луизиана.