Ако времето е доказало едно нещо, касаещо трепетите на човешкото сърце, то това е, че старата любов действително ръжда не хваща. Прави са хората, които казват, че там, където някога е текло вода, може пак да потече... Интересното при силните чувства е това, че те сякаш никога не си отиват завинаги. Да, напълно възможно е човек дълго да си повтаря, че окончателно се е освободил от тяхното въздействие, но в определен момент, изправяйки се пред възможността да възроди връзката си с онзи, когото някога е обичал, те неусетно и някак естествено намират път обратно към него, връхлитайки го с пълна сила. Тогава той си припомня всички онези причини, накарали го да се влюби в миналото.

През годините има редица примери за двойки, които са се разделили, само за да се съберат по-късно отново. И макар мнозина да гледат с подозрение на втория шанс, категоризирайки го като грешка, тъй като нали счупеното трудно се лепи и после вече нищо не е същото, всъщност повечето хора, които са намерили наново път един към друг, след като са признали вината си и са простили прегрешенията си, са на мнение, че през него нещата вървят по-гладко. Разбира се, ако те са изцяло отдадени на романса си.

Вижте снимки на Бен и Джен >>

Точно както очевидно са сторили Бен Афлек и Дженифър Лопес, които преди няколко дни се отдали на интимни ласки във фитнес център в Маями. Източник на сп. "Entertainment Tonight" каза пред медията, че бившите годеници са пристигнали пред спортната зала поотделно, но когато са влезе вътре, те дори не са се опитали да прикрият химията помежду си, която е покачила и без това високите температури в града с още няколко градуса, когато са се отдали на страстни целувки.

"Те имаха часове с различни треньори, но правиха упражненията близо един до друг, без да крият отношенията си. В почивките между сериите се прегръщаха и целуваха. На всички ни беше ясно, че са заедно и се радват на този факт", каза той, допълвайки, че според него те са изглеждали точно като младоженци на медения си месец.

По думите му било осезаемо, че те се познават добре и знаят какво могат да очакват един от друг, затова са се наслаждавали на всеки един момент, който прекарват заедно.

Афлек и Лопес започнаха да се срещат през 2002 г., след като се запознаха на снимачната площадка на продукцията "Трудна свалка". Едва няколко месеца по-късно - през ноември, той ѝ предложи брак с пръстен "Harry Winston", украсен с рядък розов диамант, чиято стойност бе 1,2 милиона щатски долара. На следващата година обаче, дни преди церемонията, насрочена за септември, двамата отмениха сватбата си, а в първите дни на януари 2004 г. потвърдиха, че са заедно.

Преди няколко седмици звездата от "Да свалиш Уолстрийт" и Бен прекараха няколко дни в комплекс, разположен в щата Монтана. Пътуването дойде по-малко от месец след раздялата на Дженифър с бившия бейзболист Алекс Родригес.

Певицата и актьорът бяха снимани заедно в Маями през изминалата неделя. Тогава E!News писа, че техен приближен е доверил пред медията:

"Бен полага много усилия да пригоди натоварения си график с нейния, така че да имат на разположение повече свободно време, през което да се виждат. Той наистина се старае."