Чешкият супермодел Паулина Порижкова и американският сценарист Арън Соркин, които дебютираха като двойка на тазгодишната церемония за наградите "Оскар", са се разделили след връзка, продължила едва няколко месеца.

56-годишната Порижкова лично е оповестила в Инстаграм, че отношенията им с 60-годишния Соркин са достигнали до своя край.

В публикацията си тя благодари на мъжа за присъствието в живота ѝ, който по нейните думи ѝ е помогнал да се възстанови и да преоткрие самата себе си, след тежката загуба на покойния ѝ съпруг. Порижкова не пести възхвалите си към доскорошната си половинка в поста, казвайки, че едва ли има по-добър човек от него, но в крайна сметка загатва, че двамата са твърде различни, за да бъдат заедно.

Вижте снимки на Порижкова >>

Паулина Порижкова беше омъжена в продължение на 28 години за фронтмена на група "The Cars" Рик Окасек, който е баща на двамата ѝ сина, припомня БТА. Окасек почина през септември 2019 г. на 75-годишна възраст.

Арън Соркин беше женен за Джулия Бингам, майката на дъщеря му, от 1996 до 2005 г. Сценаристът е имал връзки с актрисите Кристин Ченоует и Кристин Дейвис.