Строгите мерки, наложени заради извънредното положение, в които попада забраната за излизане, важат за всички, без изключение - в това число и за популярните личности. Но макар за добро, дните у дома неусетно се превръщат в сериозно изпитание за множество хора.

Първоначалната "ваканционна" нагласа постепенно избледнява, а дългите часове, прекарани между четирите стени на жилището, успяват да обърнат всяко занимание в тягостно начинание.

Вижте снимки >>

Общественият живот липсва на всички, ето защо повечето хора се насочват към неговия най-близък аналог... социалните мрежи. В момента те са един от малкото начини за комуникация с близките и приятелите, които не можем да видим очи в очи, предвид настоящата ситуация.

Разбира се, тези платформи предлагат редица начини за убиване на времето, а предизвикателствата са сред любимите методи на потребителите за тази цел. Една от последните "провокации", набираща все по-голяма популярност в Инстаграм, е публикуването на детски снимки.

Множество хора откликнаха на инициативата и публикуваха свои изображения отпреди години, а популярните дами у нас не направиха изключение. Спазвайки условието, след качването на своя кадър, те отбелязаха техни познати, подтиквайки ги да сторят същото.

Сред осмелилите се жени бяха плеймейтката Светлана Гущерова, колежката ѝ Златка Райкова, звездата на "Пайнер" Преслава, сестрата на Николета Лозанова - Велина, Алисия, поп изпълнителката и идол на тийнейджърите Тита и др.

Всяка една от тях прие предизвикателството, припомняйки си миналото, и показа на своите последователи и почитатели как е изглеждала като малко момиче. Вижте в галерията ни техните "млади и невинни версии", много преди да бъдат застигнати от славата.