Преди малко повече от месец за първи път усилено се заговори, че Светлана Гущерова отново е бременна и очаква второ дете. Тогава редица медии писаха, че съпругата на бизнесмена е на път да сбъдне своята мечта, която неведнъж сама е споделяла в интервюта, а именно да изпълни дома си с детски смях.

Плеймейтката обаче по никакъв начин не коментира публикациите - нито ги потвърди, нито ги отрече. Вместо това Инстаграм страницата ѝ започна да се изпълва с различни снимки, посветени на новия ѝ бизнес, който по онова време все още пазеше в тайна. Преди почти две седмици, кратко след празненството по случай 32-ия рожден ден на Християн, тя издаде, че пуска своя линия дамски нощници, пижами и халати. Името на марката носи нейните инициали.

Вижте снимки >>

"SG" e една вдъхновяваща концепция за уют, комфорт и чувство на женственост у дома. "SG" e мястото, на което ще откриете красиви, стилни и в същото време удобни домашни дамски облекла, които ще фокусират вашата женственост и ще ви накарат да се чувствате красиви и желани у дома!", написа тя в платформата.

Впечатление прави, че на всички кадри, рекламиращи бранда ѝ, Светлана носи облекла с широка кройка, прикриващи нейния корем. Нещо повече, на споделено преди дни изображение от семейната им почивка с половинката си, отвела ги извън пределите на страната, тя умело прикрива по-голямата част от тялото си с шапка с широка периферия.

Снимка: Официален профил в Instagram

Преди това тя качи в профила си снимка, разкриваща на зрителя как чете книгата "Мисия "майка" на Джулиана Гани, която нарече "празник за бъдещите мами" и "най-полезното и актуално четиво за бременни жени".

Снимка: Официален профил в Instagram

Тези "сигнали" наведоха последователите ѝ в социалната мрежа на мисълта, че Светлана действително носи в утробата си бебе, но се опитва да скрие този факт от широката аудитория. Предположенията им се оказаха истина, тъй като близки на плеймейтката от родния ѝ град потвърдиха радостната вест, но не издадоха нито в кой месец е тя, нито пола на бъдещата ѝ рожба. Те също така издадоха, че преди време нейната майка е заминала за София, за да може да ѝ помага през бременността.

Светлана стана майка в края на февруари миналата година, като първоначално реши да не споделя публично щастливата новина, тъй като дъщеря ѝ се роди преждевременно в осмия месец. Понеже бебето беше недоносено, лекарите го поставиха за известно време в кувьоз под наблюдението на неонатолози. За щастие всичко завърши добре и скоро двете се прибраха у дома.

И до днес обаче тя ревностно пази личното пространство на своята наследница и отказва да покаже на почитателите си как изглежда малката Анелия-Добромира. Единствените кадри, на които присъстваше детето, бяха от традиционния ритуал за погача, който се прави на 40-ия ден от раждането на всяко бебе. Тогава ликът ѝ бе прикрит с емотикони.

По-късно на запитване от страна на потребител в интернет, интересуващ се кога нейните фенове ще могат видят дъщеря ѝ, Светлана отговори, че няма да я покаже никога.