През уикенда Светлана Гущерова отпразнува своя рожден ден, а нейният съпруг - Християн Гущеров, се погрижи да той да бъде незабравим за съпругата му. Той определено не пощади средства, за да накара любимата си да се почувства специална, подготвяйки ѝ приказна изненада.

Вижте снимки >>

За личния празник на половинката му, Християн изпълни жилището им с множество балони в розовата гама, които бяха в различна форма и големина. Към милия жест той прибави огромна кошница с рози - любимите цветя на плеймейтката, на която бе изписано нейното име. Но освен това бизнесменът ѝ подари марково шампанско, чакащо я на трапезната маса сред пера и кристали, както и торта със затрогващо послание, гласящо:

"Ти си сърцето ми, Светлана Гущерова! Честит рожден ден, любов моя, обичам те!", пишеше на десерта, декориран с рози и сърца.

Светлана не пропусна да се похвали на последователите си в Инстаграм и качи под формата на истории кратки видеа, показващи обстановката.

"Днес, на моя ден, аз знам, че и нищо да нямам, щом любовта е в сърцето ми, съм най-богата на света! Отминаващата 2019-та щедро ми поднесе най-голямата награда - да обичам и да бъда обичана. От тази наша любов се роди едно малко сърчице, което днес бие в ритъм с нашите! За да ни научи, че тя, Любовта, е по-силна и по-ценна от всичко! Затова на моя ден си пожелавам две неща - здраве за мен и моите близки, и Любов, която да изпълва сърцата ни! Happy Birthday to me!", написа брюнетката като послание към кадри от специална фотосесия, които качи в социалната мрежа. На изображенията тя позира в светлорозова рокля с тънки презрамки и дантела, обградена от балони, като тези пред нея изписват "Love".

Но празникът ѝ съвсем не приключи тук. По-късно, през същата вечер, съпрузите събраха своите най-близки приятели в столично заведение, чиято украса бе не по-малко възхитителна. Дългата маса бе отрупана със свещи и букети от червени рози, а по тавана стояха балони с хелий във формата на сърца. Тортата, която получи рожденичката, бе впечатляваща. На върха на десерта стоеше голямо дърво с алени листа, а корените на растението от захар потъваха в сърце.

След това празненството се прехвърли в нощен клуб, където всички се забавляваха и танцуваха на изпълненията на попфолк певицата Алисия.