Младата майка Теа Минкова, която роди дъщеря си Амая преди около месец, вече подготвя погача за бебето. Това съобщи самата Теа с пост с Инстаграм профила си. Звездният татко - лекарят и актьор Наум Шопов, няма да присъства на събитието.

Вижте снимки на Теа и Наум >>

Причината е, че на ритуала, който се прави на 40-ия ден от раждането на бебето, се канят само жени. Самата Теа споделя, че не е много запозната с традициите, затова търси съвети от последователите си в социалната мрежа.

"Alert: БгМамаПост:

Здравейте мами, започвам подготовка за погачата на Амая. Не съм присъствала на този ритуал и започвам да чета какви са стъпките. Ще се радвам да ми драснете нещо важно, което мога да пропусна. Знам, че се носи и яде само сладко, прави се сладка погача.. и сме само жени. Дотук добре...", гласи посланието на половинката на Наум Шопов.

Тя все пак разполага с още малко време да се осведоми за ритуала и да подготви първото парти за малката Амая.

Дъщеричката на Наум Шопов и Теа Минкова се роди на 5 декември. Двойката обяви, че чака бебе през лятото със снимка от ехографски преглед. Оттогава двойката често публикува снимки и видеоклипове, споделяйки какво означава да се грижиш за новородено и често извеждат малката Амая на разходки.